Hizmetin Bedavasını Sundular İğne Atsan Yere Düşmez

Hizmetin Bedavasını Sundular İğne Atsan Yere Düşmez
Turizm gerçek anlamda bambaşka bir sektördür ve her şeyi körü körüne paraya bağlarsanız çabuk müşteri kaybı da kaçınılmazdır ancak belli başlı şeyler bedava derseniz bu haberdeki gibi iğne atsan yere düşmez olur işte detaylar.

Antalya şehri hizmette sınır tanımayan her zaman yerli yabancı turisti kendine daima iyi çekmek konusunda popüler bir şehrimizdir ancak son günlerde bedava hizmet konusunda güzel ögesi bir hizmete imza atılmış ve bu konuşuluyor işte detaylar.

Antalya'da Büyükşehir Belediyesi tarafından Konyaaltı ve Lara sahillerinde engelli bireyler için oluşturulan Engelsiz Plajlar, bu yaz da yoğun ilgi görüyor ve sunduğu tüm hizmetler tamamen ücretsiz.

Engelli vatandaşların rahatça denize girebilmesi için özel olarak tasarlanan bu plajlarda, engelli otoparkı, tuvalet, duş, soyunma kabini, cankurtaran, şezlong ve gölgelik alanlar gibi birçok hizmet bulunuyor.

Engelli rampaları ve kılavuz çizgiler sayesinde denize erişim kolaylaşırken, cankurtaranlar da güvenliği sağlamak için her zaman hazır bekliyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Fatin Iltar, tüm vatandaşlar için olduğu gibi engelli bireyler için de özenle çalıştıklarını belirterek, bu hizmetlerin tamamen ücretsiz olduğunu vurguladı.

Plajda, tekerlekli sandalye kullanan ziyaretçilerin denize girebilmesi için özel sandalyeler de bulunuyor. Engelli bireylerin yanı sıra onların refakatçileri de güvenli bir ortamda denizin keyfini çıkarabiliyor.

Engelli bir çocuğun annesi olan Çiğden İnan, oğlunun denize girmeyi çok sevdiğini ve Engelsiz Plajın kendileri için büyük kolaylık sağladığını ifade ederek, bu hizmetten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Bu plajlar, Antalya'yı tatil için tercih eden yabancılar arasında da popüler hale gelmiş durumda.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.