İngilizler adeta yağmur olup Alanya ya yağdı

İngilizler adeta yağmur olup Alanya ya yağdı
Turizm cenneti güzel diyar Alanya adeta İngiliz severlerle dolup dolup taşmaya başladı. İngilizlerin adeta akın ettiği bu güzel cennet ilçede neredeyse taş atsanız yere düşmeyecek kadar kalabalıklar baş göstermeye başladı işte detaylar.

Kıbrıs'ın Limasol şehrinden yola çıkan Bahama bayraklı 265 metre uzunluğundaki lüks kruvaziyer gemisi ‘Marella Discovery’ Alanya Limanı'na üçüncü kez demirledi. Sabah saatlerinde Alanya'ya varan gemi 743 mürettebatı ile birlikte çoğunluğu İngiliz olan bin 810 turist getirdi.

Gemiden inen turistlerin bir kısmı tur otobüsleri ve safari cipleri ile bölgeyi keşfetmeyi seçerken büyük bir kısmı ise Alanya'nın tarihi ve turistik yerlerini gezmeyi tercih etti. ‘Marella Discovery’ saat 17.00'de Rodos Adası'na gitmek üzere Alanya Limanı'ndan ayrılacak.

Marella Discovery adlı gemi de üçüncü kez Alanya Limanı alanına giriş yaparak demirleyerek çoğunluğu İngiliz olan 1810 turisti ilçeye getirmiş bulunmakta

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.