İstanbul Taksilerini mi Taklit Ettiniz 15 Tanesi Cezayı Yedi Alanya

İstanbul Taksilerini mi Taklit Ettiniz 15 Tanesi Cezayı Yedi Alanya
Bir dönem İstanbullu taksicilerin sıkça yaptığı o hatayı siz Alanyalı taksiciler turizme hizmet etmesi gerekenler siz de mi aynı hataya düştünüz işte detaylar.

Gerçekleştirilen trafik denetimlerinde Alanya Kaymakamlığı ve Antalya Büyükşehir Belediyesi zabıta ekiplerinin katılımıyla 2.762 ticari taksi kontrol edildi ve denetimler sonucunda taksimetre açmadığı belirlenen 15 ayrı ticari taksiye ceza kesildi.

Alanya'da 17-23 Temmuz 2024 tarihleri arasında Kaymakamlık denetim ekipleri çalışmalar yaptı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi zabıta ekiplerinin katılımıyla gerçekleştirilen trafik denetimlerinde 2 bin 762 ticari taksi kontrol edildi.

Denetimler sonucunda taksimetre açmadıkları belirlenen 15 ticari taksiye ceza kesildi.

Bu taksilerin faaliyetlerinden men edilmesi için Antalya Büyükşehir Belediyesi UKOME Şube Müdürlüğü'ne işlem başlatıldı.

Alanya aslında turizme hitap eden bünyesinde hangi esnaf olursa olsun şehrin turistlere karşı cömert olma kuralını es geçmemeli yani turisti asla kazıklamamalı aynı şekilde yerel halka nasıl davranıyorsa turist kişilere karşı da o özveriyle davranmalıdır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.