İşte onları kaçırma sebebimiz RUS turist başka yere Evrildi

İşte onları kaçırma sebebimiz RUS turist başka yere Evrildi
Rus vatandaşlarının Alanya'da yoğun bir şekilde konut satın aldıktan sonra artık farklı bir ülkeye yöneldiği ve bu yeni ülkede yoğun bir şekilde konut satın almaya başladığı öğrenildi işte detaylar.

Rus vatandaşlarının Alanya'daki konut alımlarından vazgeçerek farklı ülkelere yöneldiği öğrenildi. Türkiye'deki enflasyon ve konut fiyatlarındaki dalgalanmalar nedeniyle Avrupa'ya yöneldikleri düşünülse de Ricci / Zarubejnaya Nedvijimost şirketinin verilerine göre 2024'ün ilk yarısında yatırımlarını Tayland ve diğer Uzak Doğu ülkelerine kaydırdıkları ortaya çıktı.

Bu dönemde Ruslar 9 bin 300 konut satın alırken Türkiye'deki konutlarını ise elden çıkarmaya başlamışlardır. Ruslar Zarubejnaya Nedvijimost şirketinin verilerine göre 2024 yılının ilk yarısında bu durum böyle oldu.

Ruslar Türkiye'deki enflasyon ve konut fiyatlarındaki dalgalanmalar nedeniyle yatırımlarını Tayland ve uzak doğu ülkelerine kaydırarak 9 bin 300 konut satın aldı ve Türkiye'deki konutlarını elden çıkarmaya başladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.