Kaçırılmayacak bir fırsat bu Alanya

Kaçırılmayacak bir fırsat bu Alanya
Alanya aslında bu tam da kaçırılmayacak türden bir durum işte o konuya ilişkin alakalı gelecek son ayrıntılar işte detaylar.

Alanya da son günlerde bir konu üzerinde fazlasıyla durulduğunun altını çizmek gerek ve bu konu elbette konular yükselen faizler özellikle kiralık olan konutlardaki son durum.

İşte tüm bunlarla bağlantılı bu son durumlarda kendini belli eden ise Alanya şehrimizde bazı belli şeylerin değişme noktasında gelmiş olması ve bundan sonra eskisi gibi olmayacağıdır işte detaylar.

Alanya'da ekonomik kriz ve pandemi etkisiyle emlak sektörü zor zamanlar geçiriyor bu da bu eşsiz şehir için biraz farklı bir durum oluşturmaya yetiyor.

Yükselen kredi faizleri ve insanların birikimlerini mevduat faizine yatırmaları nedeniyle konut fiyatlarında düşüş yaşanıyor ve bu düşüşün devam etmesi bekleniyor.

Özellikle kiralık konut piyasasında durgunluk var ve uzmanlar Eylül ayına doğru fiyatlarda tekrar bir artış olabileceğini belirtiyor.

Aslında yeni yılda başlayacak kira gelir vergisinin ev sahibi ve kiracı arasında yeni anlaşmazlıklara yol açması bekleniyor.

Antalya yabancılara konut satışında ikinci sırada yer alırken genel olarak emlak piyasasında fahiş fiyatların artık tarihe karıştığı ifade ediliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.