Kimse yer bulamıyor bulanda yerini kaptırmıyor

Kimse yer bulamıyor bulanda yerini kaptırmıyor
Kurban Bayramı tatilinin 9 gün olmasıyla birlikte hem yerli hem de yabancı turistlerin akınına uğrayan sahiller tıklım tıklım doldu. Turizm sektörü tam kapasite çalışırken o sahiller ise dolup dolup taştı işte detaylar.

Kurban Bayramı tatilinin 9 gün olması nedeniyle Alanya'da turizmde yüzde 100 doluluk yaşandı; yerli ve yabancı turistler sahilleri doldurdu. Damlataş Keykubat Oba İncekum ve Galip Dere Halk Plajlarında iğne atsan yere düşmeyecek manzaralar oluştu.

Eğlence ve yiyecek sektörlerinde de yoğunluk görüldü. Tatil 9 gün olunca turizm sektörü de yüzde 100 doluluk oranına ulaşıldı bu durum turizmcilerin yüzünü güldürdü.

Hem yerlisi hem de yabancı turistlerin yoğun ilgisiyle sahiller özellikle Damlataş Halk Plajları gün boyunca dolup taştı ve adeta iğne atsan yere düşmez bir kalabalık oluştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.