Merak Ediliyor Kuyruk Ne Zamana Kadar

Merak Ediliyor Kuyruk Ne Zamana Kadar
Büyükşehir Antalya da süre gelen o kuyrukların 19 ilçede gerçekleştirildiği bilgisi geldi ve tam 9 Ağustos tarihine kadar bu kuyruklardan görmeye devam edeceğimizi bilmeliyiz işte detaylar.

Turizm cenneti Antalya da girilen aylar münasebetiyle yapılan bu güzel çalışma sayesinde çok sayıda insanın kalbi fethedildi ve bu insanlar son derece memnun şekilde o oldukları alanlardan ayrılmaya başladılar kuyruklar son derece mutlu idi işte detaylar.

Büyükşehir Antalya Belediyesi Muharrem ayında birlik beraberlik ve paylaşma duygularını pekiştirmek amacıyla merkez ve 19 ilçede vatandaşlara aşure ikramı yapıyor ve Kaş Akseki Gazipaşa ve Finike gibi ilçelerde uzun kuyruklar oluşturan bu etkinlik 9 Ağustos'a kadar devam edecek.

Aşureler belediyenin aşevlerinde hazırlanarak CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı ve ilçe belediye başkanlarının da katılımıyla dağıtıldı ve halk tarafından yoğun da bir ilgi ile karşılanıldı.

Aksu Serik Alanya Korkuteli Muratpaşa Döşemealtı Gündoğmuş Elmalı Kepez Manavgat İbradı Demre Konyaaltı ve Kumluca gibi birçok ilçede de belirlenen tarihlerde vatandaşlara toplamda 40 bin kişilik aşure ikram edilecek.

Bu etkinlik sayesinde 7’den 70’e tüm vatandaşlar birlik ve beraberlik duygusunu yaşarken Antalya Büyükşehir Belediye Başkanına gerçek anlamda teşekkürü bir borç bildiler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.