Metruk Oteldi Apart Lüks Otel Olacak

Metruk Oteldi Apart Lüks Otel Olacak
Alanya turizmin göz bebeğinde yer alan metruk bir bina yakın sürede güzel bir lüks apart otel olması için çalışmalar başladı işte detaylar.

Alanya'nın Dinek Mahallesinde D-400 Karayolu üzerinde uzun süre metruk halde bırakılan ve alkol ile madde bağımlılarının mekanı haline gelen eski otel binası bölge sakinlerinin endişelerine neden oluyordu.

Güvenlik önlemlerinin yetersizliği mahalle sakinlerinin çocuklarını dışarı çıkarmaktan çekinmelerine yol açarken bu kötü görüntü Alanya'ya gelen ziyaretçiler üzerinde de olumsuz bir etki bırakıyordu.

Vatandaşların şikayetleri üzerine harekete geçen Dim TV ekibi binanın içler acısı durumunu gözler önüne serdi; her yerde alkol şişeleri ve kötü amaçlı kullanılan maddeler bulunuyordu.

Binanın arkasında su dolu atıl bir havuz başka bir tehlike kaynağıydı ve bu olumsuz durumu düzeltmek için Türk Silahlı Kuvvetleri Güçlendirme Vakfı Alanya FTK Başkanı Refik Özdemir metruk binayı yeni satın aldıklarını ve de apart otele dönüştürerek turizme kazandıracaklarını açıkladı.

Özdemir binayı mesken tutan kişileri çıkardıklarını ve çevresini güvenli hale getireceklerini belirterek Alanya'da apart otel eksikliğini gidermek için güzel bir otel yapmayı planladıklarını söyledi.

Bu adım hem bölge sakinlerinin güvenliğini sağlayacak hem de Alanya'nın turizm potansiyeline katkı sunacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.