O plaja Vatandaştan tam not

O plaja Vatandaştan tam not
Plaj severlerin uğrak yeri denizde vakit geçirmek denince de akla geliyor ve işte o plaja vatandaş deyim yerindeyse tam not verdi işte detaylar.

Turistik açıdan çoğu insanın muhteşem olduğu fikrinde birleştiği yerden bahsedeceğiz. Belediye Hizmetleri Turizm ve Ticaret A.Ş. tarafından 2022 yazında işletilmeye başlanan o güzel Halk Plajı yenilenen konsepti ve uygun fiyatlarıyla vatandaşlar tarafından büyük ilgi görüyor.

Plajda yaşanan yoğunluk dikkat çekerken vatandaşlar işletmeden memnun olduklarını belirtiyor. Örneğin bir vatandaş hizmetin geç kalmış olmasına rağmen plajın şu anki halinden çok memnun olduğunu ve fiyatların uygun olduğunu ifade ediyor.

G. Kaval isimli vatandaş ise Plajın çok güzel ve çevresinin temiz olduğunu fiyatların diğer plajlara göre daha uygun olduğunu belirtiyor ve herkesin mutlaka gelmesi gerektiğini söylüyor.

Bu olumlu geri bildirimler Fethiye Belediye Başkanı A. Karaca'ya teşekkür mesajlarıyla da pekiştiriyor plaj tüm yönleriyle vatandaşlar olumlu notlar almaya devam ediyor ve herkese tavsiye ediliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.