O Proje Heyecana Duruk Zirveler Yaptı Antalya

O Proje Heyecana Duruk Zirveler Yaptı Antalya
O projeye hayat vermek istendi ve proje kısa sürede halkın ilgi odağı durumuna dönüşmesiyle ortalık coştu işte projenin bilgileri detayları işte ayrıntılar.

Antalya da yer alan bir proje halkın özellikle de turistlerin yoğun ilgisine maruz kalınca proje daha yapılmadan başarıya adımlarını bir bir atmış oldu ve o projeye hayat vermek isteyen eski başkan da mutlu işte detaylar.

Antalya'nın Korkuteli İlçesi'nde eski Belediye Başkanı Ömer İşlek tarafından başlatılan kentsel dönüşüm projesi Arasta bölgeye yeni bir çehre kazandırıyor bu da turizm cennetinin daha güzel görünmesinde vesile olacaktır.

Çevre düzenlemesi devam eden ve birçok bloktan oluşan iş merkezi içinde yüzlerce iş yeri barındırıyor ve ilçeye görsel bir zenginlik katıyor aslında zaten görselde büyük zenginlik içinde olan yere daha bir başka katkı yapacak.

Dükkanların iç dizaynı tamamlanmış olup bazı iş yeri sahipleri eski düzenin daha iyi olduğunu savunurken esnafın bir kısmı Arastanın modernleşme açısından önemli bir adım olduğunu ve ilçe için hayırlı olduğunu belirtiyor.

Arasta 143 mağaza 82 ofis katı ve 76 daireyle Korkuteli Merkezde dikkat çekici bir yapı olarak yerini alıyor bu da yerel halkın yanında bir de turizm cazibesi şehre bambaşka bir görünüm boyut katmaya yetecek de artacaktır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.