O Sosyete Pazarında İlgi Yoğunlaştıkça Yoğunlaşıyor

O Sosyete Pazarında İlgi Yoğunlaştıkça Yoğunlaşıyor
Yoğunluğun ilginin giderek büyümeye devam ettiği neredeyse çevre illeri de davet

İlgi talep patlamasına devam eden sosyete pazarı bu gidişle çevre illeri de kendine çekmeye o güzellikleri onlara da sunmaya devam edecek gibi görünüyor mevcut talebin mevcut halk arasından çıkıp daha da ilgiye dönüşmesi de ayrıca güzel duruyor işte detaylar.

Sosyete pazarlarına olan yoğun ilgi Reşadiye Mahallesindeki yeni kapalı pazar alanının açılmasıyla daha da arttı ve uzun yıllardır İstasyon Mahallesinde hizmet veren sosyete pazarı çevre bilincini artırmak ve ekonomik katkı sağlamak amacıyla her pazar günü iki farklı mahallede vatandaşlara hizmet veriyor.

Samsun da ara sokaklarda görüntü kirliliğine ve ulaşım sıkıntılarına neden olan esnaf Reşadiye'deki kapalı pazara taşınarak daha rahat ve konforlu bir alışveriş ortamı sundu.

İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz yeni pazar alanlarının hem vatandaşlara hem de esnafa fayda sağladığını belirtti ve başkan Kurnaz sosyete pazarlarının hava şartlarından etkilenmeden kaliteli ve uygun fiyatlı ürünleri sunarak ilçeye ekonomik canlılık kattığını vurguladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.