Oba sahili bütün imajımızı yerle bir edecek

Oba sahili bütün imajımızı yerle bir edecek
İlçemiz ülkemizin en yüksek turizm potansiyeline sahip alanlarından biridir. Alanya turizmi ise son zamanlarda büyük sorunlarla mücadele ederken bir de oba sahilindeki yürüyüş alanı inşaatı bizi tüm dünyaya rezil etmeye devam ediyor.

Alanya'nın önemli dinlenme noktalarından biri olacak olan oba sahili yürüyüş alanındaki inşaat olabildiğince gürültü ve çirkinlikle devam ediyor. Oba sahili yürüyüş alanı projesi yerel seçimlerden önce başlamıştı.

Söz konusu proje kapsamında çalışmalar mart ayından bu yana bitirilemedi. Perşembenin gelişi Çarşambadan belli değil miydi? Yani Haziran ayında yerli ve yabancı on binlerce kişinin ilçemize gelmesi beklenmedik bir olay mıydı? Bu biline biline neden söz konusu sahil alanı projesi bitirilemedi.

Çok sayıda turist tarafından sahildeki bu çirkin manzara sosyal medyada ayan beyan yayınlanıyor. Derhal Oba Sahilindeki bu manzara ortadan kaldırılmalı. İlçemiz zaten inşaat sektöründeki çöküşle uğraşırken bir de bunun gibi kötü manzaralarla daha fazla zarar görmemeli.

Alanya Medya / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.