Öde ödeyebilirsen gibisinden Yaşanan durum

Öde ödeyebilirsen gibisinden Yaşanan durum
Alanya da yaşanan bir durum biraz tirajı komik anlara sahne oldu ve tam da tabiri caiz ise öde ödeyebilirsin durumunu andıran bir benzer durumda o tatil beldesinde yaşanınca acayip bir durum ortaya çıkı verdi işte detaylar.

Alanya elbette turistik açılardan her anlamda güzel bir şehrimiz ancak belli başlı şeyleri de biraz abartırsak ondan sonra o turist niye kaçtı bu turist niye gitti diye bir birimize bakıp duruyoruz.

İşte hal böyleyken Alanya da yer alan bir işletmede de buna benzer bir durumla karşılaşıldı ancak buradaki durum biraz karışık gibi geldi aslında fiyatlar normal miydi biz mi biraz paha geldi siz karar verin işte detaylar.

Alanya Dim Çayındaki bir işletmede dört kişilik bir arkadaş grubunun 7 bin 65 TL'lik hesap ödemesi sosyal medyada geniş yankı uyandırdı.

Grup bu yüksek fiyatın Alanya turizmine zarar vereceğini iddia etti ve hesap detaylarında 2 büyük su 100 TL 4 bardak çay 200 TL 3 soda 210 TL 3 şalgam 300 TL.

2 beyaz peynir 370 TL 1 barbunya pilaki 185 TL 3 yeşil salata 600 TL 2 nargile 700 TL 1 porsiyon ızgara köfte 450 TL 3 porsiyon karides güveç 1650 TL ve Efe Gold 70'lik 2300 TL olarak listelendi.

Bu yüksek hesap sosyal medyada büyük tepki topladı ve geniş bir tartışma başlattı aslında ortama oradaki yerel turizm durumuna göre normal miydi yoksa hakikaten durum biraz abartılmış mıydı işte sonuç bu şekilde yansıdı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.