Olacak iş değil Yolcular şaşkın Firmalar bi haber

Olacak iş değil Yolcular şaşkın Firmalar bi haber
Antalya da yoğunluk nedeniyle bulunması imkansıza giden bir durum daha yaşanmaya başlandı. Oraya gelen bakınıyor giden bakınıyor. Bulmak imkansız hale geldi. 9 günlük bayram tatili sonrası süren bu yoğunluk hem yolcuları hem de firmaları zor durumda bırakıyor işte detaylar.

Turizmin göz bebeği şehirlerimiz arasındaki Antalya da son dönemde bulunması zor hale gelen bir şey var. Şehirlerarası Terminalde Kurban Bayramı tatili sonrası büyük bir yoğunluk yaşanıyor. Bayram tatilini Antalya dışında geçirenler dönüşte zorluk yaşamazken Antalya'ya gelenler geri dönmekte ciddi sorunlarla karşılaşıyor. Otogar sabah saatlerinden itibaren dolup taşarken bilet bulmak neredeyse imkansız hale gelmiş durumda.

Cazip şehir Antalya yoğun talepten dolayı otobüs firmaları ek seferler düzenlese de biletler anında tükeniyor ve bu da vatandaşların otogarda sabahlamasına yol açıyor.

En güzel şehirlerimizden biri olan Antalya da firmalar yoğunluk nedeniyle bilet fiyatlarına zam yaparken fiyatlar 600 ile 1600 TL arasında değişiyor. Firmalar yaz sezonu bitene kadar biletlerde indirim yapılmayacağını belirtirken bu durum hem yolcuları hem de firmaları çaresiz bırakmış durumda.

Antalya Otogarı’ndaki yoğunluğun hafta sonuna kadar devam etmesi bekleniyor. Bu kaotik ortamda bazı otobüslerin kapasitenin üzerinde yolcu aldığı iddiaları da mevcut.

Yolcular yüksek bilet fiyatlarından şikayetçi olup otobüs firmalarının talepleri karşılayamaması nedeniyle büyük mağduriyet yaşıyor. Özetle Antalya Otogarı'nda tatil dönüşü hem yolcular hem de firmalar için zorlayıcı bir süreç yaşanıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.