Ora artık satışta ve yeni taliplisini bekliyor

Ora artık satışta ve yeni taliplisini bekliyor
Satışa çıkarılan bölgedeki yer artık yeni sahibiyle kavuşmak için gün saymaya başladı bile işte detaylar.

Antalya Lara Sahili'ndeki Bambus Plajı'nda Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’ın "Kamu adına buraya el koyuyoruz" açıklamasından sonra başlayan gerginlik devam ediyor. Uysal plajın özelleştirme ihalesinin iptal edildiğini duyurmuş ancak firma sahipleri bu karara itiraz etmişti. Muratpaşa Belediyesi'nin plajda işlem yapmaya başlamasıyla tansiyon yükseldi.

Firma ortakları Yalçın Akbulut ve Didem Koçak belediyenin mahkeme sonucunu beklemeden plaja müdahale ettiğini belirterek hukuki süreç devam ederken belediyeyi alandan çıkarmak için nöbet tuttuklarını açıkladılar.

Belediye Başkanı Uysal ise plajın kamuya açık tutulması gerektiğini vurguladı ve şirketin hukuksuz bir şekilde çalışmaları engellemeye çalıştığını iddia etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.