Orası İngilizlerin 2. Vatanı Oldu

Orası İngilizlerin 2. Vatanı Oldu
Tatil keyfini Türkiye de geçirmeye bayılan İngiliz vatandaşları artık ikinci vatanları olarak o şehrimizi biliyorlar işte detaylar.

İngilizler artık Türkiye de yer alan o şehrimizi ikinci vatanları ilan ettiler öyle çok sevdiler ki orayı artık ikinci ana vatanları biliyorlar işte konuyla dair diğer detaylar işte ayrıntılar.

Muğla Türkiye'nin gözde turizm merkezlerinden biri olarak bu yılın ilk altı ayında 1 milyon 251 bin 796 turisti ağırladı ve İngilizler yine ilk sırada yer aldı.

Bodrum Marmaris ve Fethiye gibi ünlü destinasyonlara sahip olan Muğla denizi kumu güneşi kadar tarihi ve doğal güzellikleri ile de dikkat çekiyor.

Vali İdris Akbıyık kente gelen turist sayısının geçen yıla göre %12 artış gösterdiğini belirtti.

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği Marmaris Bölge Temsil Kurulu Başkanı Suat Esin ise İngiliz turistlerin Marmaris'ten vazgeçmediğini ve sayısal artışın sürdüğünü ancak son dönemde yaşanan fiyat artışlarının turizme olumsuz yansıdığını ifade etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.