Pahalı Buldular Alanya'yı Hepsi Ayrı Bir Diyara Gitti

Pahalı Buldular Alanya'yı Hepsi Ayrı Bir Diyara Gitti
Alanya turizmde tüm ülke şehirlerine ders verebilecek kadar güzel mükemmel ötesi bir şehir olarak karşımıza çıkıyor ancak bu yıl her ne olduysa turistlerin yönleri başka yerlere kaymaya başladı.

Dünyanın en gözdesi olan Alanya yüksek yaz dönemlerini şuan boş geçirmeye devam ediyor bu durum ise can sıkıcı bir hal almaktan başka da bir şeye yaramıyor artık.

Turizm şehri Alanya aslında böylesi asla boş kalmazdı kimi zaman iğne atsan yere düşmezdi lafındaki gibi doluluğu ile her anlamda başı çeken bir yer almaktaydı.

Özellikle de Alanya da yer alan ana pazarlar Rus turizmcinin gözdesi olurdu ancak son dönemde bu pahalılık illeti yüzünden farklı alternatif arayışındaki turist buralardan yavaş yavaş sıyrılmaya başladı.

Böylelikle Alanya gibi eşsiz bir turizm gözdesi de beklediği performansı bu sezon alamamış olduğunu bizlere her açıdan göstermeye devam ediyor.

Otellerde rezerve işlemlerinin de düşüşe meyilli olması fiyatların politikası artan maliyetler hiç de iç açıcı renk vermemektedir bu da başka bir durum olarak karşımıza çıkıyor.

Turizm aslında turistler dönen onlar olmadı mı pek bir değer bulmayan bir olgudur ve bu durum Alanya şehrimiz içinde malesef bu son sezonda bu şekilde ilerlemeye devam ediyor ve bu olunca da turistin rotası başka yerlere kaymaya başlıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.