Ruslar gözü o rotaya dikti

Ruslar gözü o rotaya dikti
Alanya'dan ayrılan Rus yatırımcıların yeni rotası belli oldu. Uzun yıllar Alanya'ya yatırım yapan Ruslar şimdi farklı bir lokasyonda cirit atmaya hazırlanıyor. Rus turizmcimiz artık farklı bir destinasyona yönelmekte işte detaylar.

Alanya'da uzun yıllar yatırım yapan Ruslar artık o ülkenin yolunu tutmaya başladı. 2024 yılının ilk yarısında Rus vatandaşları o ülkedeki konutları gözüne kestirdi ve o miktardaki konutların satın alınması son beş yılın rekorunu kırdı. 2023 senesinin aynı dönemine göre bu sayı yüzde 13 daha fazla. 2024 yılında ise Tayland'ı ziyaret eden turist sayısı ise 14 milyona ulaştı.

Alanya gibi güzel bir ilçede yatırım yapan Rus insanı Tayland'a yönelmeye başladı. Ricci / Zarubejnaya Nedvijimost şirketinin verilerine göre 2024 yılının ilk yarısında Rusya vatandaşları Tayland'dan 9.300 konut satın alarak son beş yılın rekorunu kırdı.

2023 yılının aynı dönemine göre bu rakam yüzde 13 arttı. 2024'ün başından itibaren Tayland'ı 14 milyon turist ziyaret etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.