Sahiller Yine Boş Kaldı

Sahiller Yine Boş Kaldı
Evet o uyarı sonrasında yine sahillerin boş kaldığını görmüş olduk şimdi konuya ilişkin detaylar ise şu şekilde gelişiyor işte ayrıntılar.

Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nün Batı Karadeniz Bölgesi için yaptığı sağanak ve gök gürültülü yağış uyarısının ardından sahillerde sessizlik hakim oldu.

Yağmurla birlikte denizin dalgalanması sahil şeridini neredeyse boşalttı; yalnızca birkaç kuş ve az sayıda insan kumsalda kalmayı tercih etti.

Meteorolojinin uyarısında Düzce Zonguldak ve Bartın kıyı kesimlerinde sel su baskını yıldırım heyelan ve ulaşımda aksamalar gibi risklere karşı dikkatli olunması gerektiği belirtildi. Yağışın 27 Temmuz 2024 saat 18.00’e kadar devam etmesi bekleniyor.

Düzce’nin Akçakoca ilçesinde Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nün uyarılarının ardından başlayan yağışlar ve denizin dalgalanması sonucu sahiller boş kaldı. Genellikle hareketli olan plajlarda yalnızca kuşlar ve birkaç kişi kaldı.

Meteoroloji Batı Karadeniz'de devam eden sağanak yağışların Düzce Zonguldak ve Bartın kıyılarında yerel olarak kuvvetli olacağını belirterek sel su baskını yıldırım olabilir.

Hatta bununla da kalmayabilir heyelan ve ulaşımda aksamalara karşı dikkatli olunması gerektiğini vurguladı. Yağışlar 27 Temmuz 2024 saat 18.00’e kadar sürecek şeklinde bilgiler verilmektedir dikkatli olunmasında fayda olacaktır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.