Satışlar dibi görmüştü şimdi daha da düşüşte Alanya

Satışlar dibi görmüştü şimdi daha da düşüşte Alanya
Türkiye güzelliklerinden nasibini almış harika şehir Alanya işte o konuda satışlarda yaşanan düşüş epey bir hızla devam ederek iyiden iyiye dipte gezinmeye devam ediyor işte detaylar.

Türkiye de en güzel bölgelerden biri sayılan şehir olarak da turistik tarihi açılardan bir numara Alanya işte habere göre veriler de ortadayken olay bambaşka boyutlara devam etmektedir dipte olan iyice dipte devam ediyor satışlardaki azalış sürüyor işte detaylar.

Haziran ayında Türkiye genelinde konut satışları geçen yılın aynı dönemine göre %52 azalarak 79 bin 313'e geriledi.

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre yılın ilk yarısında ise satışlar %37 düşüşle 545 bin 74 oldu.

En yüksek konut satışı 13 bin 25 ile İstanbul'da gerçekleşirken en düşük satışlar Ardahan Hakkari Tunceli ve Bayburt'ta kaydedildi.

Nisan ayında 75 bin 569 konut satışıyla Mayıs 2021'den bu yana en düşük satış verileri görülmüştü.

Alanya böylelikle konu zaten vahim haldeydi ve böylesi bir bölgede böylesi olanların yaşanması da ayrıca vahim diyebiliriz işte hal böyleyken durumlar nereye kadar gidecek belirsizliğini korumaya devam ediyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.