Sıcak öyle coştu ki Millet kendini sahile bıraktı Antalya

Sıcak öyle coştu ki Millet kendini sahile bıraktı Antalya
Antalya gündeminde son günlerde öylesine kavurucu bir sıcaklık hakim ki insan şaşırmıyor değil doğrusu ve böylesi bir sıcakta insanlar hemen sahillere plajlara akın etmeye devam ediyor işte detaylar.

Antalya gibi güzel güzide turizm cennetimiz de son günlerde fena çok fena ısrarcı bir sıcaklık hakim ve bunu gören çevre halkı özellikle turistler bundan muzdarip hale gelince hemen kendilerini denize o güzel Antalya plajlarına bırakmaya başladılar işte detaylar.

Antalya'da sıcak hava ve yüksek nem oranı nedeniyle sahillerde yoğunluk yaşandı.

Hava sıcaklığının 35 deniz suyu sıcaklığının ise 295 derece olarak ölçüldüğü şehirde nem oranı yüzde 78 olarak kaydedildi.

Sıcaktan bunalan insanlar Konyaaltı ve Lara sahillerine akın ederek denize girip serinlemeye çalıştı.

Tatilcilerden bazıları dalış ve kürek sörfü yaparken bazıları şezlonglara ve kumsala uzanarak güneşlendi.

Deniz kenarına kurdukları kamp sandalyelerinde oturanların yanı sıra birçok kişi parklardaki gölgelik alanlarda vakit geçirdi.

Muratpaşa Belediyesinin mavi bayraklı falez plajlarında yoğunluk gözlenirken özellikle Konserve Koyu Mobil Erenkuş ve İnciraltı plajları tatilciler tarafından tercih edildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.