Sıcaklık 40 ı Aştı Sahil Plajlar Dolup Dolup Taştı

Sıcaklık 40 ı Aştı Sahil Plajlar Dolup Dolup Taştı
Sahilleri plajları dolduran sıcaklık kırk derece üzerine çıkınca oluştu hal öyle ki insanlar daha fazla evde işte duramadı ve de sahile plaja akınlar başladı işte detaylar.

Evet Antalya her zamanki gibi sıcaktı ancak son birkaç gündür buhara sıcakları kadar etkili çöl sıcağına selam verebilen sıcaklar hakim olunca halk neredeyse akın akın plajları sahilleri doldurmaya başladı işte ayrıntılar.

Tarihler 30 Temmuz 2024 tarihinde Antalya'da hava sıcaklığı 40 dereceye ulaşırken nem oranı yüzde 25 seviyelerinde seyretti. Bu sıcak havadan bunalan yerli ve yabancı tatilciler ile kent sakinleri serinlemek için Konyaaltı Sahiline yoğun ilgi gösterdi. Sahildeki insanlar su sıcaklığı 31 derece olan denizde yüzmenin ve güneşlenmenin keyfini çıkardı. Çocuklar su içinde oyunlar oynayarak eğlenirken bazı tatilciler ise kano yapmayı tercih etti. Sahilin kıyı bandında yürüyüş yapmak isteyenler de vardı. Sahile giriş yapılan varyant bölgesinde ise gençlerin falezlerin altındaki 6 metrelik kayadan denize atladıkları ve tehlikeye aldırış etmeden eğlendikleri gözlemlendi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.