Soğukta da geçecek Beklenen Şenlikler yakın ANTALYA

Soğukta da geçecek Beklenen Şenlikler yakın ANTALYA
Evet o beklenen gerektiğinde soğuğunda tadılacağı şenliklere çok az süre kaldı. Şenlikle tıpkı Gökbel yaylasında gerçekleştirilen şenlik gibi ancak buda sanırım bir fark da var işte detaylar.

Antalya'da sıcaktan bunalanların heyecanla beklediği 26. Uluslararası Feslikan Yaz Şenlikleri ve Yağlı Güreşleri 3-4 Ağustos tarihlerinde Feslikan Yaylasında düzenlenecek bu şenliği kaçırmamak için gerek Alanya belediyesi sitesinde gerek bu organizasyona ait web adreslerinde takibe devam etmelisiniz işte ayrıntılar.

Bu yıl Konyaaltı Belediyesi ve Antalya Büyükşehir Belediyesi iş birliğinde gerçekleştirilecektir. Evet etkinlikte Türk Halk Müziği'nin sevilen isimlerinden Nazlı Öksüz ve kendine has yorumuyla tanınan Koray Avcı 3 Ağustos akşamı sahne alacak. Yaklaşık 2 bin metre yükseklikteki yaylada temiz hava ve müzikle dolu unutulmaz bir gece yaşanacak.

4 Ağustos'ta ise sabah 09.00'da dualarla başlayacak olan güreş müsabakalarında çok sayıda başpehlivan mücadele edecek. Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ile birlikte düzenlenen bu etkinliğe tüm halkı davet ederek büyük bir coşkunun yaşanacağını belirtti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.