Tam baş belası Huzuru iyiden iyiye kaçırdı

Tam baş belası Huzuru iyiden iyiye kaçırdı
Şehri güzel Antalya da son dönemde ayyuka çıkan ve olağan üstü bir rahatsızlık oluşturma yolunda liderliği elinden kaptırmayan bir durum var işte detaylar.

Alanya Antalya fark etmiyor her bölgede her mahallede neredeyse bu hakim ve son dönemde de bu durumu epey bir rahatsızlık boyutuna ulaşmayı başardı işte konuya ilişkin son detaylar.

Antalya son yıllarda büyük göç almasının sonucu olarak artan gürültü kirliliği ile mücadele ediyor.

TMMOB Çevre Mühendisleri Odası Antalya Şubesi özellikle turistlerin yoğun olduğu Kaleiçi gibi bölgelerde çevresel gürültü şikayetlerinin arttığını belirtti.

Denetim yetkisi Kemer Manavgat ve Alanya Belediyelerinde olmasına rağmen diğer ilçelerde denetimler Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü tarafından yürütülmekte ve ihlaller durumunda idari yaptırımlar uygulanmaktadır.

Aslında halkın rahatsızlığı devam ediyor. Çevresel gürültünün yönetiminde eğlence yerlerinin ruhsatlandırılması ve müzik yayın izin belgelerindeki şartlara uyulması önem arz etmektedir.

Teknolojik çözümlerle çevresel gürültü izleme sistemlerinin kullanımı önerilmektedir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.