Tarih tarih Liste liste Alanya Şehrinde Elektrik Kesintisi

Tarih tarih Liste liste Alanya Şehrinde Elektrik Kesintisi
İşte liste o tarihler verildi Alanya şehrimizde elektrik kesintisi yapılacak bölgeler tarih tarih yazılmıştır işte konuya ilişkin detaylar şu şekildedir.

Alanya'da 25-27 Temmuz 2024 tarihleri arasında çeşitli mahallelerde planlı elektrik kesintileri yaşanacak.

Kesintiler 09:30 ile 16:30 saatleri arasında gerçekleşecek ve vatandaşların bu saatlerde hazırlıklı olmaları öneriliyor.

25 Temmuz'da Oba Mahallesi 4. ve 6. Sokak 26 Temmuz'da Oba Mahallesi Oer-Erkenschwick Caddesi 27 Temmuz'da ise Yeniköy Mahallesi Muratdamı Sokak Emişbeleni Mahallesi Ballılar Sokak ve Şeyh Şamil Caddesi.

Burçaklar Emişbeleni Değirmentaşı Emişbeleni Çalışkan Gözübüyük Güney Soğukpınar ve Yenice mahallelerinin belirli bölgeleri ve Mahmutlar Mahallesi 260 Nolu Sokak'ta kesintiler yaşanacak.

Elektrik kesintileri nedeniyle bölge sakinleri günlük rutinlerinde aksaklık yaşamamak adına önlemler almalı ve hazırlıklı olmalı.

Alanya şehrinin planlı elektrik kesintisinde verilen bilgiler bu şekildedir tarih tarih bölge bölge elektrik kesintisi bilgisine dikkat ederek yaşamınızda oluşacak elektrik kaynaklı olumsuzluklara önlem alabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.