Tatilci gurbetçi akını... Ardı arkası kesilmiyor

Tatilci gurbetçi akını... Ardı arkası kesilmiyor
Gurbetçilerin tatil için Türkiye'ye gelişi sürüyor ve Avrupa'nın çeşitli ülkelerinde yaşayan gurbetçiler tatil için Türkiye'ye gelmeye devam ediyor. İşlemlerini tamamladıktan sonra... işte detaylar.

Avrupa'da yaşayan gurbetçilerin tatil için Türkiye'ye gelişleri sürüyor. Edirne'deki sınır kapılarından giriş yapan gurbetçiler memleketlerine veya tatil beldelerine ulaşmanın sevincini yaşıyor. Almanya'nın Berlin şehrinden gelen bir gurbetçi yolculuğun rahat geçtiğini ve Türkiye'yi çok özlediklerini belirtti.

Yurt dışından gelen başka bir gurbetçi ise Türkiye bayrağını çok özlediğini belirtmiştir. Gurbetçilerin yıllık izinlerini geçirmek için Türkiye'ye gelmeleri devam ediyor. Sınır kapılarından yurda giriş yapan gurbetçiler uzun yolculuklarının ardından memleketlerine veya tatil beldelerine gidiyor.

Almanya'dan gelen Ahmet Altan yolların sakin olduğunu ve geçişlerin bu yıl daha hızlı olduğunu belirtirken Türkiye'yi çok özlediklerini de özellikle vurgulamıştır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.