Turist Yüksek İlgi Duyuyor Korkudan Eser Yok ALANYA

Turist Yüksek İlgi Duyuyor Korkudan Eser Yok ALANYA
Alanya güzel şehrimizde turistlerin son dönemde ilgisini çeken bu güzel şeyler kesinlikle ilgi odağı olmaya devam ediyor işte detaylar.

Alanya Kalesinde yaşayan dağ keçileri hem yerli hem de yabancı turistlerin büyük ilgisini çekerek bölge turizmine önemli bir katkı sağlıyor harika görüntüler oluşuyor turist de korkusuz ancak pek de çok hoşlarına gitmiyor değil.

Keçiler doğal yaşam alanlarında özgürce dolaşarak özellikle tekne turları sırasında turistlere heyecan verici anlar yaşatıyor.

Turistler bu özel anları fotoğraflayarak ölümsüzleştirirken tur rehberleri ve yerel halk dağ keçilerinin kalenin doğal dokusuna katkıda bulunduğunu vurguluyor.

Tarihi Alanya Kalesinde yaşayan dağ keçileri hem yerli hem de yabancı turistlerin büyük ilgisini çekiyor ve bölge turizmine önemli bir katkı sağlıyor.

Doğal yaşam alanlarında özgürce dolaşan bu keçiler özellikle tekne turları sırasında turistler için büyük heyecan kaynağı oluyor.

Turistler bu anları fotoğraflayarak ölümsüzleştirirken tur rehberleri ve yerel halk dağ keçilerinin kalenin doğal dokusuna katkı sunduğunu belirtiyor.

Bu sıra dışı sakinler doğa fotoğrafçıları için de mükemmel kareler sunarak Alanya Kalesi'ni daha da cazip hale getiriyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.