Turizmin Öncüsünde Büyük heyecan var Büyük

Turizmin Öncüsünde Büyük heyecan var Büyük
Turizm cenneti Alanya güzel organizasyonlarla bambaşka bir deneyime ev sahipliği yapmıştır ve ayrıntılarda da tam bu noktada başlıyor işte detaylar.

Alanya güzel bir şehir olmanın yanında çok güzel organizasyonlara da ev sahipliği yapmaktadır ve milli sporcularında katılımlarıyla gerçekleşecek güzel bu organizasyonla ilgili detaylı bilgiler de şu şekilde gelişmektedir.

Antalya Alanya Belediyesi, Alanya Turizm Tanıtma Vakfı (ALTAV) ve Red Bull işbirliğiyle düzenlenen etkinlikte, milli sporcular Toprak Razgatlıoğlu, Can Öncü ve Bahattin Sofuoğlu’nun mücadele ettiği motosiklet yarışları, tarihi Kızılkule önünde kurulan dev ekranda yerli ve yabancı sporseverlere canlı olarak izletildi.

Dünya Superbike Şampiyonası (WSBK) ve Dünya Supersport Şampiyonası (WSSP) heyecanı İngiltere Donington Park Pisti’nde devam ederken, BMW Motorrad pilotu ve Red Bull sporcusu Toprak Razgatlıoğlu, İngiltere ayağını birinci sırada tamamlayarak genel puan tablosundaki liderliğini korudu.

Alanya Belediye Başkan Danışmanı Abdurrahman Açıkalın ve Belediye Meclis Üyeleri de etkinliğe katıldı.

Yarış sonunda Razgatlıoğlu’nu destekleyen izleyiciler, büyük sevinç yaşayıp ayakta alkışladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.