Ve Galip o Kırkpınar onun ALANYA

Ve Galip o Kırkpınar onun ALANYA
Alanya Gökbel de yapılan festivalde aynı zamanda Kırkpınar güreşlerine de bu festival kapsamında yer verildi ve işte detaylar.

Şehri güzel Alanya her anlamda turizmin bekçisi niteliğinde harikulade şehrimizdir. Alanya Gökbel Yaylasında düzenlenen 18. Alanya Gökbel Yağlı Güreşleri'nde ünlü pehlivan Yusuf C. Z. Enes D. ile yaptığı mücadelede sakatlanarak güreşi bırakmak zorunda kaldı.

Orhan O. Faruk A. mağlup olarak turnuvaya veda etti. Çeyrek finale kalan isimler arasında Ali G. İsmail B. ve Mehmet Y. bulunuyor. İlk turda dikkat çeken karşılaşmalar arasında Yusuf C. Z. Arif A’yı Ali G.’nin Tanju G.yi mağlup etmesi yer alırken ikinci turda Ali G. Ali Y’yı Mehmet Y.Y. ise Fatih Ç’nu yenerek üçüncü tura yükseldi. Üçüncü turda ise Mehmet Y. Mustafa T’ı mağlup ederken Faruk A. Orhan O'yu eleyerek çeyrek finale yükseldi. Güreş ağası ise 7 milyon 7 bin 7 TL ile Hasan E. oldu. Turnuvada başarılı olan başpehlivanlar arasında Ertuğrul D. İsmail B. Ali G. Enes D. Faruk A. Mustafa B. ve Seçkin D. çeyrek finalde mücadele etmeye hak kazandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.