Yeni yerine kuruldu Müşterisi bol olsun Alanya

Yeni yerine kuruldu Müşterisi bol olsun Alanya
Müşterileri bol olsun inşallah yeni yerine kurulan Alanya da ki o hizmette alan memnun satan memnun durumu hakim gibi görünüyor ve işte konunun detayları.

Turizm denince her zaman insanların aklına gelen seçeneklerin en başında yer alan ve her anlamda turistinden yerlisine memnun ederek gönderen bir şehirde bu hizmette epey büyük öneme sahip elbette işte detaylar.

Alanya Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik’in pazarcı esnafı ve vatandaşların talepleri doğrultusunda Cuma Pazarı’nı kapalı otoparktan cadde düzeyine taşıma kararıyla ilgili yaptığı açıklamada yeni yerinde kurulan pazarda hem esnaf hem de vatandaşların büyük ölçüde memnun olduğunu belirtti.

Başkan Özçelik pazarın taşınma sürecinde esnaflarla ve vatandaşlarla yaptığı görüşmelerin etkili olduğunu vurgularken pazarcıların kura çekimleri sonucu yeni yerlerinde tezgahlarını açtıklarını ifade etti.

Ziyareti sırasında pazarcılar ve vatandaşlarla samimi diyaloglar kuran Özçelik mevcut eksikliklerin zamanla giderileceğini ve işleyişin iyileştirileceğini belirtti.

Başkan Alanya'da "göç yolda düzelir" atasözüne atıfta bulunarak yapılan değişikliklerin büyük ölçüde tamamlandığını ve yeni pazar düzenlemesinin olumlu sonuçlar verdiğini söyledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.