Yılların Hasreti Antalyalılar için Sona Erdi

Yılların Hasreti Antalyalılar için Sona Erdi
Yılların hasreti sonunda sona erip hasret güzellikle tamamlandı Antalya için o güzel hizmet sonunda geri geldi ve halkın gözleri mutlulukla doldu işte detaylar.

Halkın uzun süredir beklediği oldu ve tam yıllar sonra halkın daha öncesinden bu yana taleplerinin fazla olduğu o halk plajı sonunda hizmette buluştu insanlarda bu durumdan fazlasıyla memnun kaldı işte detaylar.

Antalya’da uzun tartışmalar ve yasal süreçlerin ardından otuz yıl boyunca özel şirketlerin işletmesinde olan Bambus Plajı nihayet Muratpaşa Belediyesi’nin çabalarıyla halka açıldı ve Antalya’nın önemli plajlarından biri olan Bambus 30 yılın ardından yeniden halkın kullanımına sunulmasıyla büyük ilgi gördü.

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal'ın öncülüğünde gerçekleştirilen açılışta plajın düzenleme çalışmaları hızla devam ederken çevre koruma komisyonlarının ve yerel yönetimin desteğiyle gerçekleşen bu olay Antalyalılar için büyük bir coşku kaynağı oldu.

Uysal sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada Bambus Plajı'nın yeniden halkın kullanımına açılmasının yıllar süren mücadelenin sonucu olduğunu vurguladı ve bu süreçte destek olan herkese teşekkür etti.

Açılışın ardından plaj hafta sonu dolup taşarak Antalyalıların özlemini gidermesine vesile oldu halk da böylesi eşsiz bir hizmetten ötürü hatta turistler bile bu güzel hizmet dolayısıyla şükranlarını dile getirmekten geri durmadırlar.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.