Yoğunluk insan seli Bayram bitimi yakın o ise hala devam bitmemiş

Yoğunluk insan seli Bayram bitimi yakın o ise hala devam bitmemiş
Kurban Bayramı'nın ikinci gününde Antalya sahillerindeki yoğunluk artarak devam etmekte. Polis ve güvenlik ekipleri ise huzurlu bir tatil sağlamak için sahil bandında sık sık devriye gezdi işte diğer detaylar.

Sahillerde özellikle Antalya gibi turizm cenneti yerde o güzel sahillerde Kurban Bayramı'nın ikinci gününde yoğunluk artarak devam ediyor. Hava ve deniz suyu sıcaklığının 28 derece olduğu kentte tatilciler Konyaaltı Sahili'nde güneşlenip denize giriyor. Özellikle çocukların denize girmesi dikkat çekerken polis ekipleri de sahil boyunca devriye gezerek güvenliği sağlıyor.

Tatilciler Antalya'nın güzelliğinden ve bayram kalabalığından memnun. Tatilciler Konyaaltı Sahili'nde güneşlenip denize girerken özellikle çocukların denize girdiği görüldü. Polis ekipleri sahilde devriye gezerek vatandaşların güvenliği için önlemler aldı.

Tatilcilerden Kemal Kaya bayramın diğer Bayramlar zamanlarına göre daha kalabalık olduğunu ve kızıyla birlikte güzel vakit geçirdiklerini belirtmektedir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.