Yüzde 80 Geldi Antalya da Millet Koşan Koşana

Yüzde 80 Geldi Antalya da Millet Koşan Koşana
Antalya evet yüzde seksene gelmiş durumda artı olarak koşan koşana bir durum söz konusu işte detaylar.

Türkiye turizm cenneti denildiğinde mutlaka akla ilk gelenlerden olan Antalya şehri her anlamda kaliteli güzel gezilmesi konusunda her açıdan ilk olacak şehirlerdendir ve bu eşsiz kaliteye sahip şehir de son dönemde bambaşka bir konu gündemde işte detaylar.

Antalya'da Afrika'dan gelen sıcak hava dalgası nedeniyle bunaltıcı günler yaşanıyor ve hava sıcaklığının 36 dereceye deniz suyu sıcaklığının ise 30 dereceye ulaştığı şehirde nem oranı yüzde 80'e çıkarak vatandaşları sahillere ve gölgelik alanlara yöneltti.

Konyaaltı sahilinde nemin yoğunluğundan dolayı dağların görünmez hale geldiğini belirten Enver E. serinlemek için denize girdiğini ama yine de nefes almakta zorlandığını ifade etti.

Emine E. ise aşırı sıcaktan korunmak için gölgede durmak gerektiğini deniz suyunun serinlettiğini ve temiz olduğunu söyledi.

Vatandaşlar hafta sonu yoğunluk oluştururken pazartesi gününün rahat geçmesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.