2. il dışı tayininde yeni gelişmeler var

2. il dışı tayininde yeni gelişmeler var
Öğretmenler için 2. il dışı tayinde önemli yeni gelişmeler var işte detaylar.

Türk Eğitim Sen Başkanı öğretmenlerin Temmuz ayında ikinci il dışı tayin hakkı ve mazeret tayinlerinde hizmet süresinin hesaplanmasında 31 Aralık tarihinin esas alınması taleplerine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

MEB üst düzey bürokratlarıyla gerçekleştirdiği görüşmede bu talepleri ilettiğini ve Bakanlığın her iki konuda da olumlu bir yaklaşım sergilediğini özetledi.

Meslektaşlarının haklı taleplerinin karşılık bulmasını dileyen başkan bu adımların öğretmenler için önemli olduğunu vurguladı.

1 Temmuz 2024'te yaptığı açıklamada Temmuz ayında öğretmenler için ikinci il dışı tayin hakkı ile ilgili önemli bilgiler verdi.

Milli Eğitim Bakanlığı üst düzey yetkilileriyle yaptığı görüşmelerde ikinci il dışı tayin hakkı ve mazeret tayinlerinde hizmet süresinin hesabında 31 Aralık tarihinin esas alınması taleplerini ilettiğini belirtti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.