2024 Öğretmen Evi yaz dönemi konaklama tutarları Listelendi

2024 Öğretmen Evi yaz dönemi konaklama tutarları Listelendi
2024 yaz tatili başladı ve öğretmenevlerinde konaklama ücretleri duyuruldu işte detaylar.

Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı öğretmenevleri kamu personeli ve sivil vatandaşlara konaklama yeme içme ve sosyal aktiviteler sunmaktadır. 2024 yaz tatiliyle birlikte öğretmenevlerine olan ilgi artmış ve konaklama ücretleri merak konusu olmuştur. Ücretler il ve ilçe bazında oda kapasitesine ve kalacak kişinin meslek durumuna göre değişiklik göstermektedir.

Konaklama için önceden rezervasyon yapılması gerekmektedir. Ortalama olarak öğretmenler için 1 kişilik oda fiyatı 800 TL kamu çalışanları için 900 TL ve sivil vatandaşlar için 1000 TL olarak belirlenmiştir. Konaklama ücretleri il ve ilçelere göre değişiklik göstermektedir ve oda fiyatları oda kapasitesi ve konukların meslek durumuna göre farklılık göstermektedir.

Rezervasyonun önceden yapılması gerekmektedir. Temmuz ve Ağustos aylarında fiyatlar artış gösterebilir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.