2024 Öğretmen Seminer Programı

2024 Öğretmen Seminer Programı
2024 yılı öğretmen seminer programı Milli Eğitim Bakanlığı tarafından açıklandı. Kurban Bayramı'nın ardından öğretmenlerin mesleki seminerlerinin ne zaman başlayacağı ve nerede yapılacağı merak ediliyor işte detaylar.

2024 yılı öğretmen seminer programı Milli Eğitim Bakanlığı tarafından açıklandı ve Kurban Bayramı sonrası 24-28 Haziran tarihleri arasında düzenlenecek. Seminerler öğretmenlerin görev yaptıkları ilde veya farklı illerde yüz yüze gerçekleştirilecek ve tüm öğretmenler aynı programı takip edecek. İlk iki gün ortak metin incelemesi sonraki iki gün zümre program incelemesi ve son gün kurul komisyon çalışmaları yapılacak.

Bakanlık tarafından hazırlanan yeni müfredatın detayları öğretmenlerle paylaşılacak ve öğretmenlerin bu müfredata uyum sağlamaları için gerekli eğitimler verilecek.

Seminerler öğretmenlerin mesleki gelişimini desteklemek ve öğretim kalitesini artırmak amacıyla önemli bir fırsat sunuyor. Öğretmenler seminer yerlerini MEB’in resmi internet sitesi üzerinden sorgulayabilirler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.