2024 YKS Açıklandı İşte Açıklanan Kılavuz bilgileri

2024 YKS Açıklandı İşte Açıklanan Kılavuz bilgileri
MEB tarafından 2024 yılı YKS sonuçları en nihayetinde açıklanmıştır ve konuya ilişkin detaylar ise aşağıdaki gibi devam ediyor işte ayrıntılar.

MEB yeni duyuru ile YKS' de açıklama gerçekleştirdi ve sonuçlar en hızlı biçimde öğrencilerin erişebileceği şekilde açıklanmış oldu ve de konuya ilişkin detaylar ise şu şekilde devam etmektedir.

16 Temmuz tarihinde açıklanan YKS sonuçlarının ardından öğrenciler ve aileleri tercih sürecine odaklanmış durumda.

8 ve 9 Temmuz'da gerçekleştirilen sınavların sonuçları açıklanmış ve hemen ardından ÖSYM Millî Eğitim Bakanlığı ile iş birliği içinde "Tercih Süreci Ebeveyn Kılavuzunu yayınlamıştır.

Bu kılavuz ailelerin çocuklarına tercih döneminde nasıl destek olabileceklerini ve doğru yönlendirmelerde bulunabileceklerini anlatmaktadır.

Öğrencilerin kendilerine uygun tercih yapmalarına fırsatları değerlendirmelerine sorumluluk alarak karar vermelerine ve sağlıklı bireyler olarak topluma kazandırılmalarına yardımcı olacak bilgiler içermektedir.

Kılavuza http://meb.ai/Pd7qYZ adresinden ulaşılabilir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.