3 Milyon Eğitmen 400 Bin Öğrenici bu habere Dikkat

3 Milyon Eğitmen 400 Bin Öğrenici bu habere Dikkat
Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından yürütülen proje kapsamında, 426.915 öğretmene ilkyardım eğitimi verilecek ve aynı zamanda 3.017.026 öğrenciye de ilkyardım semineri eğitimi işte ayrıntılar.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından uygulanan 'Çocuklarımız İlk Yardımla Daha Güvende' projesi kapsamında 426 bin 915 öğretmene ilkyardım eğitimi ve milyon sayıdaki öğrenciye ilkyardım semineri verildi. Bu eğitimler sayesinde pek çok okulda öğretmenler öğrencilerine ilk müdahalede bulunarak boğulma ve kalp rahatsızlıkları gibi acil durumlarda can kayıplarının önüne geçildi.

Çocuklarımız İlk Yardımla Daha Güvende isimli proje kapsamında 426 bin 915 öğretmene ilkyardım eğitimi verilmiş ve 3 milyon 17 bin 26 öğrenciye ilkyardım semineri düzenlenmiştir.

Bu eğitimlerin başladığı günden itibaren pek çok okulda öğretmenlerin öğrencilerine yaptığı ilk müdahaleler sayesinde boğulma ve kalp rahatsızlıkları gibi durumlarda can kayıplarının önüne geçilmiştir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.