8 Bin TL Eğitmenlik ücreti hayatının şokunu yaşattı

8 Bin TL Eğitmenlik ücreti hayatının şokunu yaşattı
Öğretmenlik gibi güzel bir kutsal mesleği icra etmek için iş görüşmesine giden genç öğretmen maaş teklifini duyunca şaşkınlığını gizleyemedi. İşte haberin detayları.

Gündem haberlerine göre öğretmenlik mesleğini icra etmek için bir kurs yetkilisiyle görüşen öğretmen, hayatının şokunu yaşadı. Genç bir öğretmen, bir kurs merkezindeki iş görüşmesinde kendisine 8 bin TL maaş teklif edilince sinirlenerek bu teklife tepki gösterdi ve ileride çocuğunun okumasına izin vermeyeceğini belirtti.

Öğretmen yapılan bu saygısızca nitelendirilebilecek ücret konusunda sinirlerine hakim olamadı. Atanamayan öğretmenler sorunu gündemdeki yerini korurken, bu genç öğretmenin videosu kısa sürede sosyal medyada viral oldu.

Genç öğretmenin bu tepkisi de kısa süre içinde milyonlarında tepkisine neden oldu. Videonun altına yapılan yorumlarda okumuş insanlara düşük maaş verilmesinin eleştirildiği ve öğretmenlerin değerinin düşürüldüğü belirtildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.