Alanya'da öğrencilere 29 Ağustos'a kadar ücretsiz kurs verilecek

Alanya'da öğrencilere 29 Ağustos'a kadar ücretsiz kurs verilecek
Milli Eğitimn Bakanlığı'nın talimatı ile Alanya'da öğrencilere ücretsiz kurslar verilecek. Söz konusu kurslardan kimler yararlanacak? İşte detaylar...

Okullarda söz konusu yaz kursları kapsamında bilişim teknolojileri, görsel sanatlar, müzik ve beden eğitimi derslerinde kurslar verilecek. Öğrencilerin kursları 29 Ağustos tarihine kadar sürecek. Söz konusu kurslar 1 Temmuz tarihinde başlamıştır. 2. sınıftan 12. sınıfa kadar öğrencilere 29 Ağustos tarihine kadar kurs verilecek. Söz konusu kurslara başvurular her ne kadar sona ermiş olsa da öğrenci velileri illçe milli eğitim müdürlüğüne giderek kurslardan çocuklarının yararlanmasını talep edebilirler.

İlgili kurslardan yararlanacak öğrenciler e kurs modülü üzerinden ilçe milli eğitim müdürlüğü tarafından sisteme eklenebilirler.

İlçemizde söz konusu kurslar aşağıdaki üç okulda faaliyet göstermektedir

Alanya Mevlüt Çavuşoğlu Spor Lisesi

Hidayet Görgün Ortaokulu

Jülide Akça İlkokulu

Alanya Medya/ ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.