Alanya'da su kesintisi, zor günler yakında

Alanya'da su kesintisi, zor günler yakında
Alanya'da son günlerde su kesintileri vatandaşları canından bezdirdi. Peki kesintiler nerelerde yaşandı. Su kesintileri hangi mahallelerde yapılacak? Söz konusu kesintiler yaz boyu devam edecek mi? Detaylar haberimizde...

Yaz mevsiminin iyiden iyiye kendini hissettirdiği son günlerde özellikle bayram tatilinin de yaklaşması sebebiyle evlerde temizlik ve bayram hazırlığı sebebiyle suya ayrıca ihtiyaç duyulmaktadır. Alanya'nın Mahmutseydi Mahallesi söz konusu kesintilerden olumsuz etkilenmektedir.

Mahmutseydi Mahallesi'nde yaşanan su kesintileri sık sık yaşanmaktadır. Söz konusu su kesintileri sebebiyle özellikle yaşlılar ve çocuklu aileler büyük mağduriyet yaşıyor.

Su kesintileri sebebiyle vatandaşlar evlerinde su olmadığı için temizlik yapamadıklarını, yemek pişiremediklerini ifade ettiler. Vatandaşlar su ihtiyaçlarını karşılamak için kilometrelerce uzaklıktaki çeşmelere gitmek zorunda kalmaktadırlar. Vatandaşlar söz konusu durumdan dolayı mağdur olduklarını ve en kısa zamanda yetkililerin konuya el atmaları gerektiğini vatandaşlar ifade etmişlerdir.

Alanya Medya/ ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

2 Yorum