Alanya'nın o üç okulu bu yaz öğrencilerle dolup taşacak

Alanya'nın o üç okulu bu yaz öğrencilerle dolup taşacak
Milli Eğitim Bakanlığı yayınladığı destekleme ve yetiştirme kursları kılavuzuna göre kurs merkezi olarak belirlenmiş olan okullarda yaz boyu öğrencilere kurslar verilecektir. Söz konusu kurslar ilçemiz Alanya'da düzenlenecektir. Peki söz konusu kurslar Alanya'da hangi okullarda düzenlenecektir?

Alanya'da ve tüm Türkiye'de bulunan öğrenciler kurs başvurularını 3 - 12 Haziran tarihleri arasında yapacaklardır. Kurs başvuruları Milli Eğitim Bakanlığı'nın e-kurs modülü üzerinden yapılacaktır.

Yaz okulu kursları bilişim teknolojileri, görsel sanatlar, beden eğitimi ve müzik derslerinden açılacaktır. Açılacak olan kurslar 1 Temmuz tarihinde başlayacak olup kurslar 29 Ağustos tarihinde sona erecektir. Kurs sınıflarının oluşturulması işlemi ise 24-28 Haziran tarihleri arasında gerçekleşecektir.

Alanya'da ise söz konusu kurslar aşağıda belirtilmiş olan okullarda faaliyet gösterecektir.

Alanya Mevlüt Çavuşoğlu Spor Lisesi

Hidayet Görgün Ortaokulu

Jülida Akça İlkokulu

Kurslara katılan öğrenciler devamsızlık toplam kurs süresinin 5'te 1'i kadar devamsızlık yapabileceklerdir. Söz konusu süreyi aşan öğrencilerin kaydı silinecektir.

Alanya Medya / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.