Bakan TEKİN o uyarıyı yineledi

Bakan TEKİN o uyarıyı yineledi
Bakanlıktan 11 ve 16 Temmuz arası tarih verilerek o uyarı da yenileme oldu. Milli Eğitim Bakanlığı öğretmenlerin il içi ya da iller arası isteğe bağlı olan yer değişikliği konusunda önemli uyarıları oldu işte detaylar.

Milli Eğitim Bakanlığı 11-16 Temmuz tarihleri arasında öğretmenlerin il içi ve iller arası isteğe bağlı yer değişikliği başvurularını alacak atamalar ise 18 Temmuz'da yapılacak. Tatilini farklı bir ilde geçiren öğretmenler başvurularının geçerli olabilmesi için durumu görev yaptıkları kurum müdürlüğüne bildirmeli ve onaylatmalıdır. Başvurular ilgili müdürlükler tarafından onaylanmadıkça geçersiz sayılacaktır işte detaylar aşağıdaki gibidir.

Milli Eğitim Bakanlığı öğretmenler için il içi ve iller arası isteğe bağlı yer değişikliği başvurularını 11-16 Temmuz tarihleri arasında alacak. Başvurusu kabul edilen öğretmenlerin atamaları ise 18 Temmuz'da tamamlanacak. Yaz tatilini farklı bir ilde geçiren öğretmenler başvuru sürecinde görev yaptıkları kurum müdürlüğüne durumu bildirmeli ve başvurunun onaylanmasını talep etmelidir. Başvurular Eğitim Kurumu Müdürlüğü İlçe ve İl Eğitim Müdürlükleri tarafından onaylanmadıkça geçersiz sayılacaktır. Bu yüzden öğretmenlerin belirtilen süreçleri dikkatle takip etmeleri önem arz etmektedir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.