Bakan TEKİN önemle belirtti 4 Dersten kalan…

Bakan TEKİN önemle belirtti 4 Dersten kalan…
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin dört dersten kalan öğrencilerin sınıf tekrarı yapacağını açıkladı. Kocaeli'ndeki bir lisenin mezuniyet töreninde yaşanan uygunsuz kıyafet gerginliğiyle ilgili yeni bir açıklama yaptı.

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin dört dersten kalan öğrencilerin sınıf tekrarı yapacağını duyurdu ve herhangi bir af düşünmediklerini belirtti. Öğrencilerin örgün öğretimden faydalanmasını istediklerini devamsızlık ve başarısızlık nedeniyle sınıf tekrarının gerekli olduğunu vurguladı.

Kocaeli'nde bir lisenin mezuniyet töreninde yaşanan uygunsuz kıyafet gerginliğine ilişkin olarak olayın istenmeyen bir durum olduğunu ve ihmali olan kişiler hakkında inceleme başlatılacağını açıkladı. Öğretmenlerin emeğinin karşılığını alması ve öğrencilerin başarısının artırılması amacıyla bu kararın alındığını belirtti.

Kaçak eğitim veren kursların yerine öğrencilerin öğretmenleri ile süreci geçirmesini istediklerini ve ÖSYM ile sağlıklı bir süreç yürüttüklerini ifade etti. Tekin af düşünmediklerini ve öğrencilerin bu düzene alışması gerektiğini vurguladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.