Bakan TEKİN önemle Belirtti İşte Engelli Öğretmen Ataması

Bakan TEKİN önemle Belirtti İşte Engelli Öğretmen Ataması
EKPSS kapsamında gerçekleşecek engelli öğretmen atama takvimi merakla bekleniyor. Atama bekleyen öğretmen adayları konuya ilişkin yapılan açıklamaları yakından takip ediliyor. Engelli öğretmen atamalarının ne zaman yapılacağına dair araştırmalar detaylar ise şu şekilde.

Engelli eğitmen atamalarıyla ilgili bekleyiş sürerken Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin atama sürecine dair açıklamalarda bulundu. Tekin engelli öğretmen atamalarının Aile ve Sosyal Bakanlığı tarafından yürütülen bir süreç olduğunu ve bu bakanlığın belirleyeceği kadro sayısının kendilerine tahsis edilmesiyle atamaların duyurulacağını belirtti.

İlerleyen günlerde kadro ve branşların ilan edilmesi beklenirken başvuruların "mebbis.meb.gov.tr" ve "personel.meb.gov.tr" adreslerinde yer alan formlar aracılığıyla yapılacağı ve il veya ilçe milli eğitim müdürlükleri tarafından onaylanacağı açıklandı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından yürütüldüğünü ve kendilerine tahsis edilecek kadro sayısını beklediklerini belirtti.

Atama sürecinin ilerleyen günlerde ilan edilecek kadro ve branşlarla netleşeceğini ifade eden Tekin başvuruların "mebbis.meb.gov.tr" veya "personel.meb.gov.tr" adreslerinden yapılacağı belirtildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.