Başvurular çoktan başladı MEB'in o yarışmasına ilgi büyüdü

Başvurular çoktan başladı MEB'in o yarışmasına ilgi büyüdü
Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından 16-19 Ekim tarihleri arasında Erzurum'da düzenlenecek Uluslararası MEB Robot Yarışması'na başvurular başladı.

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından Türkiye'nin mesleki ve teknik eğitim kalitesini artırmak ve öğrencilere pratik beceriler kazandırmak amacıyla 16-19 Ekim tarihlerinde Erzurum'da düzenlenecek Uluslararası MEB Robot Yarışması'na başvurular başladı.

Bu yıl "Eğitimin Yüzyılında Ahilik ve Teknoloji" temasıyla 16'ncısı düzenlenecek yarışma ortaokuldan üniversiteye kadar tüm öğrencilere hitap ediyor ve 13 farklı kategoride gerçekleştirilecek. Yarışma MEB'in yürütücülüğünde TÜBİTAK TEKNOFEST ve TİKA'nın paydaşlığıyla düzenlenecek.

Erzurum'da düzenlenecek MEB Robot Yarışmasına başvurular başladı. Bu yıl "Eğitimin Yüzyılında Ahilik ve Teknoloji" temasıyla gerçekleştirilecek olan yarışma Türkiye'nin mesleki ve teknik eğitim alanındaki niteliğini artırmayı farkındalık yaratmayı ve öğrencilerin bilgiyi beceriye dönüştürme konusunu amaçlıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.