DGS Geç Başvuru Ekranı 1 Gün AÇık Kalacak! DGS Geç Başvuru Ücreti Ne Kadar?

DGS Geç Başvuru Ekranı 1 Gün AÇık Kalacak! DGS Geç Başvuru Ücreti Ne Kadar?
Dikey Geçiş Sınavı için geç başvurular alınmaya başlıyor. Sadece bir gün açık olacak geç başvuru ekranı için ÖSYM'ye ödenmesi gereken başvuru ücreti ne kadar?

Dikey Geçiş Sınavı için başvurular ÖSYM tarafından 10 - 20 Mayıs 2024 tarihleri arasında alındı. Ancak ön lisans eğitimini lisans eğitimine tamamlamak isteyen bazı adaylar başvuru sürecinde işlemlerini tamamlayamadı.

Pek çok sınav için yaşanan bu durumun farkında olan ÖSYM, DGS geç başvuru sürecini başlatacak. Adaylara bunun için sadece bir gün verilecek. Ancak geç başvuru ücreti, zamanında yapılan başvuru ücretinden daha fazla. DGS geç başvuru yapacak adaylar ne kadar başvuru ücreti ödeyecek?

DGS Geç Başvuru Ücreti Ne Kadar?

ÖSYM tarafından belirlenen 10 - 20 Mayıs 2024 tarihleri arasında başvuru yapamayan adaylar için geç başvuru tarihi 28 Mayıs 2024 Salı olarak belirlendi.

Aynı gün ÖSYM'ye yatırılması gereken ücret ise önceki tutardan yüzde 50 oranında fazla olacak. Buna göre Dikey Geçiş Sınavı için geç başvuru yapacak olan adaylar 885 TL ödeyecekler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.