DGS Geç Başvuru Tarihi 2024 Ne Zaman? DGS Başvuru Ücreti Ne Kadar?

DGS Geç Başvuru Tarihi 2024 Ne Zaman? DGS Başvuru Ücreti Ne Kadar?
DGS geç başvuru tarihi 2024 yılı için belirlendi. Sınava başvurmayı unutan ya da başvurmak için geç kalan adaylar o tarihte başvuru işlemlerini yapabilecekler. Peki DGS başvuru ücreti ne kadar? İşte DGS hakkında merak edilen tüm detaylar:

DGS geç başvuru tarihi 2024 yılında hangi gün olacak? Ön Lisans eğitimini Lisans eğitimine tamamlamak isteyen öğrenciler için önemli bir fırsat niteliğinde olan DGS için çalışmalar, öğrenciler tarafından devam ediyor. Başvuru tarihinin sona ermesi ve bu süreyi kaçırması dolayısı ile birlikte pek çok öğrenci de geç başvuru işlemlerinin ne zaman yapılabileceğini ve geç başvuru ücretlerini merak ediyor.

DGS Geç Başvuru Tarihi 2024

Dikey Geçiş Sınavı için başvurular 10 - 20 Mayıs 2024 tarihleri arasında alındı. Ancak bu tarihi unutan ya da sonradan DGS'ye girmeye karar veren öğrenciler DGS geç başvuru tarihi 2024 bilgilerini araştırıyor.

DGS için geç başvuru tarihi 28 Mayıs 2024 Salı günü olarak belirlenmiş durumda.

DGS Geç Başvuru Ücreti Ne Kadar?

DGS geç başvuru ücreti ne kadar sorusuna yanıt vermeden önce şu detayı hatırlatmamız gerekiyor ki Dikey Geçiş Sınavı başvuru ücreti 590 TL'ydi. Geç başvuru ücretinin ise %50 zamlı olmasına karar verildi. Buna göre DGS geç başvuru ücreti 885 TL olarak belirlenmiş oldu.

DGS geç başvuru tarihi 2024 yılında kaçırmayan adaylar, zamanında başvuru yapan adaylarla birlikte sınava 30 Haziran 2024 Pazar günü girecekler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.