DGS Sınav Giriş Belgesi Nasıl Alınır? Sınav Giriş Yerleri Nereden Öğrenilir?

DGS Sınav Giriş Belgesi Nasıl Alınır? Sınav Giriş Yerleri Nereden Öğrenilir?
DGS sınav giriş belgesi nasıl alınır? Sınav giriş yerleri nereden öğrenilir? Sınav giriş belgesi nereden alınır? Hangi bilgiler, sınav giriş belgesi almak için gerekli?

2 yıllık ön lisans eğitimini 4 yıla tamamlamak isteyenler, Dikey Geçiş Sınavı DGS başvurularını 10 - 20 Mayıs 2024 tarihleri arasında yaptılar. Sonra sıra DGS sınav giriş yerlerinin öğrenilmesi için DGS sınav giriş belgesi açıklamasına gelmişti. Beklenen açıklama yapıldı. Peki DGS sınav giriş belgesi nasıl alınır? DGS sınav giriş yerleri nereden öğrenilir?

DGS Sınav Giriş Belgesi Nasıl Alınır?

30 Haziran 2024 Pazar günü yapılacak olan DGS için adayların hangi okulda, salonda ve sırada sınava gireceklerine dair atamalar yapıldı. Bununla birlikte sınav giriş belgesi de erişime açıldı.

Üzerinde sınav yerlerinin de yazılı olduğu DGS sınav giriş belgesi, T.C. kimlik numarası ve ÖSYM aday şifresi ile birlikte https://ais.osym.gov.tr adresinden öğrenilebilecek.

DGS Sınav Giriş Yerleri Nereden Öğrenilir?

DGS sınav giriş yerleri sınav giriş belgesinin üzerinde yer almaktadır. Buna göre sınav giriş belgesini alan adaylar sınav giriş belgesini de öğrenebilecekler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.