EKPSS 2024 Branş sıralama Tercih detayları belli oldu

EKPSS 2024 Branş sıralama Tercih detayları belli oldu
Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı (EKPSS) 2024 tercih süreciyle ilgili heyecan devam ediyor. ÖSYM yakın zamanda EKPSS sonuçlarını branş bazında sıralamalarla birlikte erişime açtı.

2024 Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı (EKPSS) tercih süreci hakkında heyecanlı bekleyiş devam ediyor. ÖSYM EKPSS sonuçlarını branş bazında sıralamalarla birlikte erişime açtı. Adaylar sıralamalarını ÖSYM Aday İşlemleri Sistemi (AİS) üzerinden öğrenebilirler.

EKPSS tercih kılavuzu henüz yayınlanmadı; kılavuzun ve tercih tarihlerinin ÖSYM’nin resmi internet sitesinde duyurulması bekleniyor. Adayların tercih kılavuzu yayınlandığında dikkatle incelemeleri ve belirlenen tarihler arasında tercihlerini yapmaları gerekiyor.

Kılavuzda tercih edilebilecek pozisyonlar ve aranan nitelikler detaylı olarak yer alacak. EKPSS branş bazında sıralamalar ve tercih sürecine dair güncel bilgiler için adayların ÖSYM’nin resmi internet sitesini takip etmeleri önemlidir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.